Rabatt teo trafikskola


rabatt teo trafikskola

vägmärken och testa dina kunskaper inför Trafikverkets kunskapsprov. Kan inte levereras, mer information om lagerstatus. Gör körkortstest online med Trafikskolan TEO. Genom att repetera de saker du har svrt för uppnr du djupinlärning och med Trafikskolan TEO kan du göra det komplett rabattkod p ett effektivt sätt. Trafikskolan TEO har ett slutprov med samma upplägg och utseende som Trafikverkets kunskapsprov.

Du kan snabbt byta sprk och göra körkortstest p engelska eftersom alla frgor finns bde p svenska och engelska). TEO erbjuder interaktiva instuderingsfrgor för körkortsbehörighet B (bil A (motorcykel) och AM (moped). Djupinlärning av körkortsteori, p fr du sidhänvisningar till de sidor där du behöver läsa p extra mycket. Du loggar in p och är därmed alltid uppdaterad med de senaste frgorna.

Du kan använda tjänsten i 4 mnader (120 dagar) frn det att du registrerat dig med koden i förpackningen. Support: /trafikskolanteo, fakta, titel: Trafikskolan TEO 2012, typ: PC, kategori: Kunskap Nyttoprogram, releasedatum:, artikelnummer: 87415, lagerstatus: Utgtt ur sortimentet Kan inte levereras. Används av trafikskolor. Slutprovet i Trafikskolan TEO ser dessutom till att du har den kunskapsniv som krävs för att g vidare och slutligen ta ditt körkort! Bonniers Trafikskola tycker att du som student ska ha möjlighet att ta körkort till ett lägre pris. Slutprovet ser till att du har den kunskapsniv som krävs för att g vidare och slutligen ta ditt körkort! Det finns även möjlighet att genomföra ett diagnostiskt slutprov med samma upplägg och utseende som Trafikverkets kunskapsprov.


Sitemap